Landenexpert

Hoe lang is het vliegen naar Griekenland?

Hoe lang is het vliegen naar Griekenland?

Ben jij benieuwd hoe lang het vliegen is maar Griekenland? In deze blog vertellen wij je graag meer over de reistijden naar verschillende vliegvelden in Griekenland en uiteraard de prachtige bezienswaardigheden die Griekenland en haar eilanden te bieden heeft.

Introductie

Als je gaat vliegen naar Griekenland, weet je dat het redelijk ver is. Het vliegveld ligt niet alleen in Athene, er zijn velen eilanden waar je naartoe kunt gaan. Het vliegen naar Griekenland kan wat langer duren dan verwacht. De directe vlucht naar het eiland duurt enkele uren.

Hoe lang is het vliegen naar Griekenland?

Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Griekenland?

Veel luchtvaartmaatschappijen zijn geschikt voor een vlucht naar Griekenland. Zo kun je bijvoorbeeld vertrekken met KLM, Air France, Turkish Airlines of Lufthansa. Er zijn ook diverse lowcost-maatschappijen die vaak goedkoper zijn dan de grotere bedrijven. Er zijn verschillende vliegtuigmaatschappijen die naar Griekenland vliegen.

Wat is de prijs van een ticket naar Griekenland?

Het vliegen naar Griekenland is relatief goedkoop. Er zijn diverse routes beschikbaar en het vliegtuig is vaak klein, wat het comfort ervan steunt. Het is wel belangrijk om te weten dat het vliegen naar Griekenland tijdrovend kan zijn. Het vliegen naar Griekenland is goedkoop, maar het is wel lastig om een ticket te krijgen. Je moet goed op de websites van de luchtvaartmaatschappijen letten, want sommige prijzen zijn erg verschillend. Vanaf € 169,99 p.p. betaalt u voor een ticket naar Griekenland bij KLM, Turkish Airlines of Air France.

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Athene?

Het vliegen van Amsterdam naar Athene duurt ongeveer twee uur.

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Athene?

Het vliegen van Eindhoven naar Athene duurt ongeveer 3:45 uur.

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Thessaloniki?

Het vliegen van Amsterdam naar Thessaloniki duurt ongeveer 4 uur.

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Thessaloniki?

Het vliegen van Eindhoven naar Thessaloniki duurt ongeveer 4 uur.

Hoe lang is het vliegen naar Griekenland?

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Kos?

Het vliegen van Amsterdam naar Kos duurt ongeveer 3 uur en 40 minuten.

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Kos?

Het vliegen van Eindhoven naar Kos duurt ongeveer 3 uur.

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Zakynthos?

Het vliegen naar Zakynthos duurt ongeveer twee uur en 30 minuten.

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Zakynthos?

Het vliegen van Eindhoven naar Zakynthos duurt ongeveer 3 uur.

Vakantie naar Griekenland

Het is mogelijk om naar Griekenland te vliegen met een paar uur reisafstand. Hieronder vind je de belangrijkste informatie over het vliegen naar het prachtige land.

Er zijn verschillende manieren van vliegen naar Griekenland, maar je kunt ook kiezen om hier per auto te gaan reizen. Kosten hiervan variëren afhankelijk van het moment van aankomst en bij welke maatschappij je gaat boeken. Het is van te voren belangrijk om te beslissen hoe lang je wilt verblijven in Griekenland. Er zijn verschillende routes mogelijk, variërend van een dagtrip tot een langere vakantie.

Naast het feit dat Griekenland een uitstraling heeft die je net zoals Spanje en Italië ergens anders ook wel eens tegenkomt, zijn er ook nog andere redenen om naar het land te gaan. Zo zijn de meren er zeer schoon en hebben de mensen een bijzonder goede gastvrijheid. Dat maakt Griekenland ook een aanrader voor een leuke vakantie!

Hoe lang is het vliegen naar Griekenland?

Wat zijn de bezienswaardigheden in Griekenland?

Het vliegen naar Griekenland is een heel leuke manier om de bezienswaardigheden te bekijken. De beste tijd om naar het land te vliegen is in juli en Augustus, maar ook in september en oktober zijn er genoeg bezoekers. Er zijn veel variërende routes mogelijk, zoals een reis over de Ionische Zee of langs de kust. Het land heeft veel beroemde plekken waaronder het prachtige Thessaloniki, Epidaurus en Knossos.

De maand mei kan er erg warm en muggy zijn, terwijl de wintermaand november vaak erg koud is. Griekenland is een vriendelijk land met veel culturele herinneringen. Er zijn mooie stranden, prachtige bergtoppen en fascinerende historische steden. Het land heeft ook veel gastvrijheid en is een goede keuze als vakantiebestemming. Het vliegen naar Griekenland is ongeveer twee uur. Er zijn verschillende luchthavens in Griekenland, waar je kunt aankomen: het internationale vliegveld van Athenes, het luchthaven van Thessaloniki of het luchthaven van Patras. Er zijn bezienswaardigheden in het land zoals de stad Athena, de oude steden Mykonos en Santorini, het Acropolis-monument en het Olympisch Stadion. Deze zijn allemaal goed te bereiken via vliegtuigen vanuit Nederland of België.

Conclusie

Het vliegen naar Griekenland duurt ongeveer 3 uur. Het is daarom raadzaam om vooraf een planning te maken.

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten