Landenexpert

Hoe lang is het vliegen naar Estland?

Hoe lang is het vliegen naar Estland?

Benieuwd hoe lang het duurt om te vliegen naar Estland? Wij vertellen je in dit artikel alles wat je moet weten over de vluchttijden, de verschillende vliegtuigmaatschappijen en tot slot de velen bezienswaardigheden die Estland te bieden heeft.

Introductie

Het vliegen naar Estland is slechts een paar minuten langer dan het vliegen naar Finland. Het vliegveld in Tallinn ligt aan de oostkust van het land, terwijl het vliegveld in Helsinki aan de westkust ligt. Hoe lang is het vliegen naar Estland? Op veel routes is het vliegen naar Estland in slechts enkele uren af te leggen. Wanneer je reist met een budget-vliegtuig, zoals een budget airlines, dan is het mogelijk om je vlucht naar Estland in één van de kortste tijden te doen. Door de lengte van de route betekent dit dat je wel wat meer geld moet besparen.

Hoe lang is het vliegen naar Estland?

Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Estland?

Vliegtuigmaatschappijen die naar Estland vliegen zijn Delta, KLM, Norwegian, SAS en Ryanair. Het vliegen naar Estland is een goedkope optie. Er zijn verschillende vliegtuigmaatschappijen die naar Estland vliegen. De meeste vluchten gaan via het Europese luchtverkeer.

Wat is de prijs van een ticket naar Estland?

Het vliegen naar Estland is goedkoop! Je betaalt gemiddeld €90 per persoon en je kan vaak zonder problemen een ticket kopen bij de luchthaven. De reistijd vanaf Nederland naar Tartu is ongeveer 2 uur en de terugreis duurt ongeveer hetzelfde.

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Luchthaven Tallinn Lennart Meri?

Het is bijna 9 uur rijden. Het vliegen van Amsterdam naar Tallinn Lennart Meri duurt ongeveer 2 uur.

Hoe lang is het vliegen naar Estland?

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Luchthaven Tallinn Lennart Meri?

Het vliegen van Eindhoven naar Luchthaven Tallinn Lennart Meri duurt ongeveer twee uur. De afstand is ongeveer 1200 km.

Vakantie naar Estland

Hoe lang is het vliegen naar Estland? Op deze website kan je naar verschillende informatie over de bestemming Estland kijken. Zo vindt je hier onder andere de lengte van de reis, het aantal dagen dat je verblijft en welke vliegtuigen er vertrekken vanuit Nederland. Het vliegen naar Estland duurt ongeveer twee uur. Daarom is het een goed idee om van voorafgaand aan het vliegen je bagage in orde te maken, want je kunt er niet altijd even gauw bij in de lucht. Het vliegen naar Estland is relatief snel. Via Amsterdam neem je met KLM het vliegtuig naar Tallinn. Vliegen naar Estland is een luxe ervaring. De beste tijd voor het vliegen is van mei tot en met september, omdat de temperaturen dan zo’n 15 graden bedragen.

Hoe lang is het vliegen naar Estland?

Wat zijn de bezienswaardigheden in Estland?

Op vakantie naar Estland? Hier vind je alle informatie over wat je te doen hebt, van de bezienswaardigheden tot hotels en restaurants!

Het vliegen naar Estland is een relatief korte afstand en de bezienswaardigheden zijn dan ook erg de moeite waard. Er zijn verschillende plaatsen waar je het beste naar toe kan gaan, zoals Tallinn, Tartu en Saaremaa. Hier vind je alle informatie over deze steden en wat er te doen is. Er is veel te zien in Estland, van de hoge bergtoppen tot de steden. De bezienswaardigheden zijn onder andere een mooie haven met veel restaurants en winkels, het kasteel van Pirita, het Schloss Riga en de imposante burchten van Vilnius en Kaunas. Er is ook veel natuur te bewonderen in Estland, zoals de geheimzinnige bergen van Lapland. Het is een land van bergketens en meren. In de hoofdstad Tallinn vind je prachtige architectuur, zoals het Paldiski theater en de Ermitaal. Verder zijn er natuurparken, eilanden en historische stadjes te bezoeken.

Het is heel leuk om naar Estland te vliegen. Er zijn veel bezienswaardigheden in het land, zoals de mooie oude gebouwen in Tallinn of het prachtige eiland Saaremaa. Ga op reis naar Estland en bewonder de verfijnde cultuur!

Conclusie

Het is mogelijk om op de luchthaven van Tallinn in Estland te vliegen. Deze luchthaven ligt aan de oostkust van het land, dus het vliegen naar Tallinn is relatief kort. Slechts twee uur duurt het vliegen naar deze luchthaven.

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten