Landenexpert

Hoe lang is het vliegen naar Cyprus?

Hoe lang is het vliegen naar Cyprus?

Het vliegen naar Cyprus is relatief goedkoop en het is een korte reis. Op naar de hoofdstad Nicosia! Vliegen naar Cyprus:

De meeste vluchten naar Cyprus worden geboekt met een hoogreizigersbestemming. Een aantal vliegmaatschappijen heeft ook nog budgetklassevliegtuigen die langzaam over het eiland vliegen. Hieronder vind je alle informatie over de verschillende soorten vliegtuigen en de reistijden.

Vluchten naar Cyprus tussen Europa en Azië
Het gaat om langeafstandsvluchten die tussen Europa (inclusief Turkije) en Azië doorvliegen. De reistijden variëren van 2 tot 10 uur. Meestal landen ze op de luchthaven in Nicosia. Zo kun je op alle manieren naar Cyprus komen!

Introductie

De afstand vanaf Nederland naar Cyprus is ongeveer 2.500 kilometer. Dit is een lange afstand en je zult er wel tijd voor hebben. Je kan het beste een vlucht boeken bij een aantal vergelijkbare reisorganisaties, zoals Expedia, Priceline of Travelocity. Naast prijzen kun je ook bepalen hoe vaak je naar Cyprus wilt vliegen, want er zijn verschillende mogelijkheden.

Hoe lang is het vliegen naar Cyprus?

Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Cyprus?

Het vliegen naar Cyprus is mogelijk met verschillende vliegtuigmaatschappijen. Vanaf Nederland voert KLM het voordeel met een reisduur van ongeveer twee uur. De luchtvaartmaatschappijen Delta, Norwegian en SAS gaan echter ook naar Cyprus. Voor de beste prijs kunt u zelf een boeking maken bij deze bedrijven.

Wat is de prijs van een ticket naar Cyprus?

Het vliegen naar Cyprus is gevarieerd in prijs. Er zijn allerlei prijzen beschikbaar, afhankelijk van het moment van je boeking en je reistijd. Je kan een ticket voor zakenreis of voor een weekend boeken. Bij een zakenreis betaal je altijd vooraf meer dan bij een weekendticket. Op het vliegveld word je altijd geïnformeerd over de prijzen.

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Larnaca International Airport?

Het vliegen van Amsterdam naar Larnaca International Airport duurt ongeveer twee uur.

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Paphos International Airport?

Het is gemiddeld drie uur vliegen van Amsterdam naar Paphos International Airport.

Hoe lang is het vliegen naar Cyprus?

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Larnaca International Airport?

Het vliegen van Eindhoven naar Larnaca International Airport duurt ongeveer een uur. Het is geen grote afstand naar Larnaca International Airport van Eindhoven, maar de vlucht duurt wel een uur. Hieronder vind je alle informatie over de reis en de tijd die nodig is.

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Paphos International Airport?

Het vliegen naar Cyprus is een relatief korte afstand van ongeveer 2500 km. Naar Paphos International Airport kom je over een tijdspanne van ongeveer 2 uur.

Vakantie naar Cyprus

Het vliegen naar Cyprus is relatief goedkoop. Je kan er vanuit Nederland een groot aantal combinaties vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij KLM. De afstanden zijn variabel. Het vliegveld van het eiland is het beste bereikbaar via Schiphol. Je kunt ook vliegen met Air France of Vueling.  Naast het vliegen kun je ook opteren voor een ferry over de Mediterrane Zee. Dat zal ongeveer 2 uur duren.

Hoe lang is het vliegen naar Cyprus?

Wat zijn de bezienswaardigheden in Cyprus?

Cyprus is een uitstekende bestemming voor een vakantie. Er zijn tal van bezienswaardigheden te bezoeken, waaronder de hoofdstad Nicosia, het natuurgebied Pafos en de kustplaats Famagusta. Naast deze populaire attracties is Cyprus ook een verrukkelijke locatie om te relaxen in het binnenland of op de stranden van het noorden van het land.

Cyprus is een prachtig eiland met veel historische meren, bomen, bergen en dorpjes. De bezienswaardigheden zijn breed in aansluiting op ieders interesse: van het landelijke natuurpark naar de oude steden, over winkelcentra en moderne architectuur tot culturele hotspots zoals de oude hippiehaven van Ayia Napa. Het eiland ligt slechts vijf uur vliegen van Groot-Brittannië en heeft daardoor een aantrekkelijk prijskaartje.

Cyprus is een klein eiland in het Middellandse Zeegebied en is bijna net zo groot als Nederland. De bezienswaardigheden op Cyprus zijn ruim en variërend, van de historische steden naar de schitterende stranden. Door het lange zandstrand kan je heerlijk genieten van het zonnetje.

Conclusie

Het vliegen naar Cyprus is van relatief korte duur. Het vliegen naar Cyprus duurt circa twee uur. De vlucht is een relatief kort vliegtuig traject, dus het is goed mogelijk om het vliegen hiernaartoe in een paar uur af te leggen. De beste tijd om naar Cyprus te vliegen, is van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag zijn er meer verkeerslichten op de weg naar Cyprus, waardoor het vliegen hiernaast moeilijker wordt.

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten